TJENESTER

 

LAKK KORRIGERING

Vi korrigerer riper og slitasje i lakken din med 1, 2 eller 3 steg for å sikre best mulig resultat. Her blir ripene fjernet, ikke fylt igjen med fyller.Vi korrigerer riper og slitasje i lakken din med 1, 2 eller 3 steg for å sikre best mulig resultat. Her blir ripene fjernet, ikke fylt igjen med fyller.

Utvendigvask

Bilen vaskes ren for asfalt, og annet smuss, samt skånsom handvask og tørking av bilen. Vaskes også inni/under dører/hengsler.

OZON BEHANDLING

Jeg utfører fjerning av vond lukt i bil som røyklukt (herunder petterøe`s 3000, rocke-tobakk, jazz-tobakk osv), oppkast, sur melk eller hundelukt, parfyme, dårlig ånde o.l. Ozongeneratoren dreper bakterier, virus, mugg og sopp. Hvordan virker en ozongenerator? Luft blir ført inn i et elektronisk utladningsfelt som blir produsert ved høy spenning. Resultatet av utladningene er en aktiv oksygenblanding som inneholder alle tre formene for oksygen; O, O2 og O3. Ozon (O3) er svært aktivt og reagerer med organiske luftmolekyler som dreper bakterier ved å ta livet av den proteinlignende strukturen til mikroorganismene. Osmogenene (luktproduserende molekyler) blir oksydert til vann og andre ufarlige gasser.

SKINNRENS

Skinnet renses grundig og skånsomt.
Etter vask smører vi inn skinnet med naturlig olje. Vi tilbyr også Max Protect skinn-coating. 

Pris: fra 2500 ,-

INNVENDIG DYPRENS AV SETER, GULVTEPPE OG TAK

Da kan det være på tide å rens fra tak til gulv (bilseter, gulvtepper, taktrekk, dørtrekk og øvrige interiørdetaljer). Blåser med trykkluft på steder der det er vanskelig å komme til, støvsuger og vasker så hele bilen innvendig. Deretter utfører jeg dyp kjemisk rens av interiør fra gulv til tak.

LYKTE SLIPING

Vi sliper ned lyktene for å fjerne riper. Lyktene poleres opp igjen til høy glans og ny UV-beskyttelse blir lagt på. Slitte lykter gir 2’er feil på EU-kontroll. 

Pris: fra 1500 ,-

FELGBEHANDLING

Ta godt vare på felgene dine. Pene felger hever utseendet på enhver bil.
Med felgcoating som tåler opp til 1200 grader vil felgene dine være godt beskyttet mot bla. bremsestøv.Du vil lettere holde felgene dine rene, uten å måtte bruke sterke vaskemidler.   

Pris: fra 1500 ,-

 

RUTEBEHANDLING

Max Protect glasscoating har en av markedets beste holdbarhet med 2-3 år eller 30.000 km. Forbedrer sikten under dårlige værforhold. Is og annen forurensning vil ikke feste seg like godt på rutene dine etter en slik behandling. Pris: fra 1500 ,-

Coating Pakker 

Gir en meget hard hinne, ekstrem refleksjon /glans og beskyttelse, meget lett å holde ren i etterkant. Lakken blir hydrofobisk og glatt.  (anbefales vedlikeholds vask pr 6. Mnd.for økt holdbarhet. Finns i flere forskjellige pakker ta kontakt for tilbud 

Cs2 Self heal coating

CS-II TitaniumSH er det nyeste laget, som tar lakkindustrien til en helt ny retning. I de fleste strøk blir presset satt på maksimal hardhet (9h), men vi følte at et mykere lag, som ville regenerere selv under påvirkning av UV-stråler, ville være mye mer gunstig enn et forsøk på å skape en ripe- resistent overflate. Det viktigste er at det å påføre et hardt lag på en myk lakk ikke får det til å være motstandsdyktig mot riper, så hvorfor ikke regenerere det automatisk når det er ute? Regenerering betyr ikke at du kan klare lakken med en nøkkel og forventer at den forsvinner magisk, men det betyr heller ikke at det er lett å ripe. Den faktiske motstanden mot riper er sammenlignbar med andre strøk, men takket være at den er mykere, har kappen evne til å regenerere under varmeforhold. Begrensninger av denne teknologien ligner det som finnes i de beste foliene for lakkbeskyttelse – Suntek og Xpel, unntatt tilfeller der det er behov for en varmerpistol eller hårføner for å reparere skaden. I vårt tilfelle er alt du trenger 43-65 grader C, som lett kan nås på en solrik dag.

Folie

Skift farge på bilen med folie og beskytt originallakken samtidig! Helfoliering av bilen er et populært alternativ som er rimeligere enn lakkering.

VASKEPRODUKTER

Vi ønsker å tilby våre kunder gode vaskeprodukter for å kunne vedlikeholde bilen på best mulig måte. Vi har det du trenger på lager.
Vi har f.eks
-Skumkanon
-Avfetting
-Felgrens
-Bilshampo

EPOST

Adresse

Monsbakken 3

9513 Alta

Norway

kontakt

466 44 425

post@dipmyway.no

www.dipmyway.no