TJENESTER

 

LAKK KORRIGERING

Vi korrigerer riper og slitasje i lakken din med 1, 2 eller 3 steg for å sikre best mulig resultat. Her blir ripene fjernet permanent, ikke fylt igjen med fyller.

Utvendigvask

Bilen vaskes ren for asfalt, og annet smuss, samt skånsom handvask og tørking av bilen. Vaskes også inni/under dører/hengsler. 

Pris fra 850,-

OZON BEHANDLING

Jeg utfører fjerning av vond lukt i bil som røyklukt, oppkast, sur melk eller hundelukt, parfyme, dårlig ånde o.l. Ozongeneratoren dreper bakterier, virus, mugg og sopp. Hvordan virker en ozongenerator? Luft blir ført inn i et elektronisk utladningsfelt som blir produsert ved høy spenning. Resultatet av utladningene er en aktiv oksygenblanding som inneholder alle tre formene for oksygen; O, O2 og O3. Ozon (O3) er svært aktivt og reagerer med organiske luftmolekyler som dreper bakterier. 

Pris Fra 1500,-

SKINNRENS

Skinnet renses grundig og skånsomt.
Etter vask smører vi inn skinnet med naturlig olje. Vi tilbyr også skinn-coating. 

Pris: fra 3500 ,-

INNVENDIG DYPRENS AV SETER, GULVTEPPE OG TAK

Da kan det være på tide å rens fra tak til gulv (bilseter, gulvtepper, taktrekk, dørtrekk og øvrige interiørdetaljer). Blåser med trykkluft på steder der det er vanskelig å komme til, støvsuger og vasker så hele bilen innvendig. Deretter utfører jeg dyp kjemisk rens av interiør fra gulv til tak.

Pris Fra 4500,-

LYKTE SLIPING

Vi sliper ned lyktene for å fjerne riper. Lyktene poleres opp igjen til høy glans og ny UV-beskyttelse blir lagt på. Slitte lykter gir 2’er feil på EU-kontroll. 

Pris: fra 1500 ,-

Coating Pakker 

Gir en meget hard hinne, ekstrem refleksjon /glans og beskyttelse, meget lett å holde ren i etterkant. Lakken blir hydrofobisk og glatt.  (anbefales vedlikeholds vask pr 6. Mnd.for økt holdbarhet. Finns i flere forskjellige pakker, Tilpasser etter ditt budsjett fra 5500,-

RUTEBEHANDLING

Holdbarhet på 2-3 år eller 30.000 km. Forbedrer sikten under dårlige værforhold. Is og annen forurensning vil ikke feste seg like godt på rutene dine etter en slik behandling.

Pris fra 1500 ,-

FELGBEHANDLING

Ta godt vare på felgene dine. Pene felger hever utseendet på enhver bil.
Med felgcoating som tåler opp til 1200 grader vil felgene dine være godt beskyttet mot bla. bremsestøv.Du vil lettere holde felgene dine rene, uten å måtte bruke sterke vaskemidler.   

Pris fra 2500 ,- på ett sett nye felger

 

Kamikaze Collection

 

Det som er sikkert er at Japan alltid har vært blant de ledende pionèrer innen bilpleie og spesielt coatinger. Gjennom årevis av utvikling og omfattende testinger har Kamikaze Collection sakte men sikkert utviklet fantastiske produkter for å behandle og beskytte alt fra hverdagsbiler, via all verdens sportsbiler og til de mest eksklusive samlerobjekter. Kamikazes produkter utvikles gjennom lidenskap og en imponerende vitenskap og erfaring innen bilpleie.

Bronsje Kamikaze miyabi fra 7500,- 1lag coating 24-36mnd holdbarhet      

Sølv Kamikaze Miyabi&ism2.0 fra 9000,- 2lag coating 36+mnd holdbarhet

Gull Kamikaze Miyabi&zipang fra 10500,- 2lag coating som er selfheal på små vaskeriper 36++mnd holdbarhet                                                          

Signaturpakke fra 15000,-

Kamikaze coating

Kamikaze rute behandling

Kamikaze felg behandling

Ta kontakt får pris Har du ett budsjett? Setter opp en pakker etter ditt ønske

Lyktefolie og Ppf Folie

Ønsker du og beskytte eller sote billysene har jeg folie i flere farger

Stek Lakkbeskyttelse klar folie egnet for å beskytte lakkoverflaten mot steinsprutt skader og riper. Stek selfhealing egenskapen gjør at folien reparer seg selv av riper ved hjelp av varme.
Sterkt anbefalt for dem som er glad i bilen sin.

VASKEPRODUKTER

Vi ønsker å tilby våre kunder gode vaskeprodukter for å kunne vedlikeholde bilen på best mulig måte. Vi har det du trenger på lager.

Har du bedrift som ønsker demovask ta kontakt
Vi har f.eks
-Skumkanon
-Avfetting
-Felgrens
-Bilshampo

EPOST

  Adresse

  Monsbakken 3

  9513 Alta

  Norway

  kontakt

  466 44 425

  post@dipmyway.no

  www.dipmyway.no